Kuchyňské mísy
Kuchyňské mísy - vaše víceúčelové kuchyňské nářadí
K čemu můžete použít kuchyňské mísy?
Kuchyňské mísy jsou nezbytnou součástí každé kuchyně. Využijete je často, ať už k míchání ingrediencí, marinování potravin, uchovávání zbytků nebo třeba k servírování salátu či jiného jídla na stůl.
Z jakých materiálů jsou vyrobeny kuchyňské mísy?
- Keramické kuchyňské mísy vypadají elegantně v kuchyních ve venkovském nebo rustikálním stylu. Díky nadčasové eleganci skla je lze použít i jako servírovací misky a postavit je přímo na jídelní stůl.
- Nerezové míchací mísy jsou cenově dostupné, přenosné, lehké a nezničitelné. Pro kulinářské úkoly, jako je šlehání, jsou nerezové mísy fantastické, pokud se nechcete potýkat s těžkou mísou, která se špatně zvedá.
- Plastové kuchyňské mísy jsou poměrně trvanlivé a velmi odolné proti opotřebení, takže se skvěle hodí pro náročný kuchyňský život. Velmi často jsou také vhodné pro použití v mikrovlnné troubě.
Proč šéfkuchaři používají mísy z nerezové oceli?
Je důležité si uvědomit, že profesionální kuchaři a pekaři dávají přednost miskám z nerezové oceli. Nerezová ocel je odolný materiál, který se snadno neštípe, neloupe ani nepoškrábe. Nerezové mísy jsou také lehké a ovladatelné a lze je použít i jako dvojité kotle. Dalším důležitým faktorem, díky němuž jsou nerezové mísy v kulinářství oblíbené, je skutečnost, že nereagují s kyselými potravinami.
Na stránkách Kulina najdete velký výběr kuchyňských misek z různých materiálů od známých výrobců, jako jsou např Koziol, WMF, Joseph Joseph a Brabantia. Některé se dodávají v praktických stohovatelných sadách s miskami různých velikostí. Máme také další kuchyňské náčiní, jako jsou míchací lžíce a špachtle, které lze použít vedle kuchyňská mísa. Pokud k míchání těsta na sušenky používáte kuchyňská mísa , budete potřebovat také kuchyňské kuchyňské odměrky nebo kuchyňskou váhu, abyste měli jistotu, že přidáváte správné množství ingrediencí.