Pánve WOLL
? Pánve na smažení, vaření, dušení či zapékání v troubě
? Nerezové, hliníkové, titanové, ocelové a železné pánve
? Světoznámé vysoce kvalitní značky De Buyer, WMF, Woll a další
? Různé povrchy, nepřilnavé vrstvy, patentované materiály
Pánev je všestranným pomocníkem, využijete ji k vaření, dušení a smažení, některé pánve jsou vhodné i do trouby, a tak v nich můžete pokrmy rovnou zapékat. Výhodou hliníkových a železných pánví je vynikající vodivost, efektivnost a rychlá reakce na teplotní změnu. Oblíbené jsou pánve s nepřilnavým povrchem, které brání přichytávání, umožňují snadné čištění a zdravé vaření s minimem tuku.
Máte zájem o ocelovou nebo železnou pánev? Inspirujte se v našem článku: Jak vybrat ocelovou/železnou pánev a jak o ni pečovat?
Vynikající jsou i pánve německé značky WMF, které mají patentované dno TransTherm®, které perfektně vede teplo a umožňuje používání pánví na všech typech plotýnek, včetně indukce. Pokud vybíráte nerezovou pánev, zvolit můžete ušlechtilou nerezovou ocel Cromargan® 18/10, která je odolná proti korozi, je hygienická, neabsorbuje pachy ani chutě a má výjimečnou životnost.