Ponorný vařič Sous Vide SV 1126 Profi Cook

Kód: PROFIPCSV1126
Značka: Profi Cook
2 799 Kč –20 %
Ponorný vařič Sous Vide SV 1126 Profi Cook
2 799 Kč –20 % 2 229 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

SV 1126 je ponorný vařič, který se používá pro vaření metodou Sous-vide, což je vakuové vaření při nízkých teplotách, přičemž je v pokrmu zachováno maximum chuti, šťávy a vitamínů.

Vařič je přenosný, můžete jej použít v jakékoliv nádobě s hloubkou cca 18 cm. Elektronické nastavení teploty od 25 do 100 °C (po 0,1 °C) , funkce udržování teploty, vodní cirkulace 7-8 l/min, multifunkční LED displej, dotykový ovládací panel, automatické vypnutí při nízké hladině vody, 99hodinový časovač, snadná obsluha a čištění.

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm. Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modře podsvícen a umožní vám nastavení teploty v rozsahu od 25 do 100 °C (po 0,1 °C)

Vařič má funkci udržování teploty, funkci automatického vypnutí při nízké hladině vody a lze použít jako jogurtovač. Konstantní teplota se udržuje díky preciznímu oběhovému čerpadlu a vodní cirkulace je 7 - 8 l/min. Dále vás potěší 99hodinový časovač a nastavitelný montážní klip. Vařič SV 1126 se snadno ovládá a čistí. Má dotykový ovládací panel. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a je opatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí.

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Příkon: 800 W

Napětí: 230 V

Frekvence: 50 Hz

Typ vařiče: ponorný

Rozsah teplot: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)

Max. odchylka teploty: +/- 0,5 °C

Cirkulace vody: 7 - 8 l / min

Časovač: až 99 h

Materiál: nerezové tělo, odolný plast (úchop)

Barva: stříbrná, černá

 

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Profi Cook nebo na podobné produkty dalších značek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sous Vide hrnce a příslušenství
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1.17 kg
Počet kusů: 1 ks
Typ produktu: Vakuování a Sousvide
Margin: E
Výrobce: Profi Cook
Margin-category: C
EAN: 4006160011265
Položka byla vyprodána…

Losos vařený metodou Sous Vide

ProfiCook PC-SV 1126 Sous Vide Garer

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: