Ponorný vařič Sous Vide SV 1126 Profi Cook
Kód: PROFIPCSV1126Detailní popis produktu
POPIS
Univerzální ponorný vařič SV 1126 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tento vařič Sous Vide je přenosný, můžete s ním vařit v jakékoliv žáruvzdorné nádobě s výškou cca 18 cm. Vařič je vybaven multifunkčním LED displejem, který vám ukáže zvolenou teplotu, aktuální teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modře podsvícen a umožní vám nastavení teploty v rozsahu od 25 do 100 °C (po 0,1 °C).
Vařič má funkci udržování teploty, funkci automatického vypnutí při nízké hladině vody a lze použít jako jogurtovač. Konstantní teplota se udržuje díky preciznímu oběhovému čerpadlu a vodní cirkulace je 7 - 8 l/min. Dále vás potěší 99hodinový časovač a nastavitelný montážní klip. Vařič SV 1126 se snadno ovládá a čistí. Má dotykový ovládací panel. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a je opatřen ergonomicky tvarovanou rukojetí.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
Příkon: 800 W
Napětí: 230 V
Frekvence: 50 Hz
Typ vařiče: ponorný
Rozsah teplot: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)
Max. odchylka teploty: +/- 0,5 °C
Cirkulace vody: 7 - 8 l / min
Časovač: až 99 h
Materiál: nerezové tělo, odolný plast (úchop)
Barva: stříbrná, černá
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
|
Zavakuovat | Zlehka vařit | ||
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. |
Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření |
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C. |
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Profi Cook nebo na podobné produkty dalších značek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sous Vide hrnce a příslušenství |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1.17 kg |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Vakuování a Sousvide |
Margin: | E |
Výrobce: | Profi Cook |
Margin-category: | C |
EAN: | 4006160011265 |
Položka byla vyprodána… |
Losos vařený metodou Sous Vide
ProfiCook PC-SV 1126 Sous Vide Garer
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.