Rendlíky

60 položek celkem
31596 22cm saucepan (1)
13 690 Kč
HEST31596
60025 22cm saucepan (1) HEST60025
60023 20cm saucepan (1) HEST60023
60022 18cm saucepan (1) HEST60022
Rendlík 16 cm Function 4 se skleněnou poklicí WMF
3 311 Kč
WM0763166380
Rendlík WHITE LINE Eva Solo 1,1 l bílý
Akce
1 874 Kč –34 %
1 233 Kč
ES256611
Měděný rendlík O 16 cm Eva Solo
Akce
3 363 Kč –20 %
2 690 Kč
ES271012
Rendlík s poklicí Duetto+ G7192355 Tefal 18 cm 2 l
723 Kč –5 %
685 Kč
TEFG7192355
OCA2012Y
13 990 Kč
RUFOCA2012Y
181874 rendlik alchimy de buyer 16 cm nerez
3 859 Kč –24 %
2 911 Kč
DB360116
Rendlík 16 cm White Line Eva Solo
Akce
2 131 Kč –20 %
1 704 Kč
ES256618
Rendlík O 18 cm Affinity de Buyer
5 119 Kč –35 %
3 304 Kč
DB370618
181838 rendlik alchimy de buyer 20 cm nerez
4 659 Kč –25 %
3 480 Kč
DB360120
Rendlík 16 cm Mini s nerezovou poklicí WMF
1 092 Kč
WM0716786040
ALSG10516 1
3 250 Kč
ALSG10516
Omáčník s poklicí Pro Zwilling 16 cm
2 692 Kč –7 %
2 495 Kč
ZW65125160
Rendlík na omáčku nerez 1,3 l Eva Solo
Akce
1 998 Kč –20 %
1 598 Kč
ES202413
Nahoru
Další produkty

Kastroly - malé, ale nezbytné hrnce do každé kuchyně

Z jakých prvků se skládá hrnec na omáčku?

Kastroly jsou nižší než běžné hrnce, mají menší průměr než kastroly a dlouhou rukojeť jako pánev. Používají se k vaření tekutin na sporáku, zejména pokud vyžadují zahuštění nebo redukci (např. omáčky, rizoto atd.). Dlouhá rukojeť usnadňuje držení hrnce na místě a zároveň míchání tekutiny kuchyňskou lžící.

K čemu používáte hrnec na omáčku ?

Hrnce jsou velmi všestranné a v každé kuchyni nesmí chybět. Lze je použít pro:

  • příprava a zahušťování omáček
  • vaření malých porcí polévek, dušených pokrmů, dětských jídel, omáček
  • příprava potravin, jako je ovesná kaše nebo pudink
  • ohřívání malých porcí jídla
  • příprava jídla pro jednu nebo dvě osoby

Jaký hrnec na omáčku vybrat?

Na Kulina vám nabízíme široký sortiment pánví ( zde se podívejte na naše nejprodávanější pánve), které jsou vyrobeny z různých materiálů, vyrábějí je spolehlivé značky, jsou k dispozici v různých barvách a jsou určeny pro různé styly interiérů. Pokud si nevíte rady s výběrem hrnec na omáčku , přečtěte si našeho průvodce nákupem hrnců a podívejte se na naše nerezové hrnce z nabídky WMFzwilling, Fissler. Některé z našich hrnců jsou vybaveny poklicí a některé jsou vhodné pro použití v troubě.

Náš tip: Pokud hledáte krásné hrnce do kuchyně, podívejte se na měděné pánve Mauviel, de Buyer nebo Eva solo Vydrží celý život a vypadají velmi elegantně, zejména pokud je zavěsíte na stojan na hrnce. Zde si také můžete přečíst našeho průvodce nakupováním pánví.

Jak se starat o hrnce?

Víte, že většina lidí si koupí sadu hrnců jen dvakrát nebo třikrát za život? Někdy máme tendenci kupovat auto častěji než hrnce! Proto se vyplatí investovat do kvalitních hrnců a těšit se z jejich funkčnosti po mnoho let a při každém vaření. A pokud investujete peníze do kvalitního nádobí, měli byste se o něj také řádně starat. Jak se starat o hrnce a pánve?

  • před prvním použitím si vždy přečtěte pokyny výrobce a ujistěte se, že jste hrnec na omáčku nevložili do myčky, pokud to není doporučeno,
  • nepoužívejte kovové nádobí, které by mohlo poškrábat povrch hrnců, ale dřevěné nebo silikonové kuchyňské náčiní
  • nenechávejte špinavý hrnec na omáčku přes noc nebo ho dlouho namáčejte (zejména pokud je vyroben z nerezové oceli),
  • pokud se chcete zbavit skvrn na povrchu nerezového hrnec na omáčku, vyčistěte jej přípravkem na čištění nerezové oceli,
  • vyhněte se čištění hrnců s keramickým povrchem ocelovou vlnou,
  • ihned po použití vyčistěte železné hrnce a nepoužívejte mýdlo, protože kov je porézní a může absorbovat chuť chemikálií,
  • vyhněte se teplotnímu šoku, nedávejte horké hrnce do studené vody apod.
  • nevařte v litinových hrncích kyselé potraviny (např. rajčata),
  • neukládejte hrnce a pánve s povrchovou úpravou na sebe, protože by mohlo dojít k jejich poškrábání a odštípnutí. Zavěste je na háčky nebo je položte na bok.