Sous Vide Steba SV 100 Professional
Kód: STEBASV100Detailní popis produktu
Sous Vide zařízení od výrobce Steba je v hodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide, což je dlouhé pomalé vaření při konstantní nízké teplotě. Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15 cm a více, která je teplotně odolná. Má nerezové tělo, což vám zajistí jeho dlouhou životnost. Dokáže 30 litrů vody ohřát na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.Výhodou je jeho mobilní použití a podsvícený LCD displej, který vás informuje o zvolené i aktuální teplotě a je navíc vybaven časovačem. Sous Vide zachová v pokrmu maximum vitamínů a zajistí maximální šťavnatost a křehkost připravovaného jídla.
SPECIFIKACE
Rozměry vnější (vxšxh): 32 x 14,5 x 13 cm
Hmotnost: 2 kg
Příkon: 1500 W
VÝHODY A NEVÝHODY
Metoda vaření Sousvide umožňuje pomalé vaření za konstantní nízké teploty. Díky tomu bude váš pokrm měkký, šťavnatý a zachová se v něm maximum chutí a vůní. Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku. Toto cirkulační zařízení urdžuje teplotu v jakékoliv nádobě, která je teplotně odolná o hloubce 15 cm a více. Nemusíte tedy pořizovat Sous Vide hrnec. Přístroj ohřeje 30 l vody na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min. Cirkulace vody 7,5 l /min, mobilní použití. Možnost přípravy až 120 porcí na jednou. Podsvícený LCD displej pro zvolenou teplotu, aktuální teplotu, časovač. Nerezové tělo přístroje vám zajistí dlouhou životnost. Možnost použití s vakuovými sáčky jiných výrobců. | |
Vyšší pořizovací cena |
PRAKTICKÉ RADY
Vhodné na sporák: NE
Vhodné do trouby: NE
Vhodné do myčky: NE
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
|
Zavakuovat | Zlehka vařit | ||
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. |
Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření |
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C. |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sous Vide hrnce a příslušenství |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 2 kg |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Vakuování a Sousvide |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | B |
Výrobce: | Steba |
Margin-category: | C |
EAN: | 4011833301888 |
Položka byla vyprodána… |
Losos vařený metodou Sous Vide
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✅ Steba je německý výrobce moderních, vysoce kvalitních a spolehlivých domácích spotřebičů |
Německá firma založená v roce 1919, specializovaná na výrobu moderních, vysoce kvalitních a spolehlivých domácích spotřebičů. Sortiment designově vkusných výrobků je široký: tlakové a zavařovací hrnce, varné desky, trouby, rýžovary, grily, jogurtovače, odšťavňovače nebo třeba sendvičovače a waflovače. Velmi oblíbené jsou i Sous Vide hrnce nebo ponorné cirkulační zařízení, které vložíte do běžných hrnců, vakuovačky a příslušenství jako jsou sáčky do vakuovačky nebo vakuovací fólie.