Bio zelený kardamom 30 g, mletý, Mill & Mortar

Kód: MM12258
Akce
Značka: Mill & Mortar
260 Kč –10 %
Bio zelený kardamom 30 g, mletý, Mill & Mortar
260 Kč –10 % 234 Kč
Skladem (>5 ks)

Jsou vaše pokrmy výborné, přesto ale máte pocit, že jim k naprosté dokonalosti ještě něco schází? Mill & Mortar...

  • zelený kardamom má silnou a osvěžující chuť, která dodává pokrmům exotický nádech
  • jeho výrazná aromatická chuť s lehkými citrusovými tóny a jemnou sladkostí přidává do jídel komplexitu a hloubku
  • certifikováno jako ekologické - ingredience jsou pěstovány bez použití pesticidů, chemických hnojiv nebo geneticky modifikovaných organismů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní výhody:

  • zelený kardamom má silnou a osvěžující chuť, která dodává pokrmům exotický nádech
  • jeho výrazná aromatická chuť s lehkými citrusovými tóny a jemnou sladkostí přidává do jídel komplexitu a hloubku
  • můžete ho přidat do sladkých dezertů, pečiva, nápojů nebo do slaných pokrmů jako jsou omáčky, marinády, masové a rybí pokrmy
  • jeho chuť se skvěle kombinuje s dalším kořením a přidává do jídelníčku jedinečnou a lahodnou chuťovou dimenzi
  • certifikováno jako ekologické - ingredience jsou pěstovány bez použití pesticidů, chemických hnojiv nebo geneticky modifikovaných organismů
  • můžete si být jisti, že konzumujete pouze zdravé a k životnímu prostředí šetrné ingredience
  • stylové a hermeticky uzavřené balení, které obsah chrání a udržuje jeho čerstvost - koření zůstane plné chuti a vůně a bude připraveno na použití vždy, když jej potřebujete

Dodatečné informace:

  • složení: mletý zelený kardamom* (* = organické)
  • čistá hmotnost: 30 g
  • původ: Srí Lanka
  • certifikace: DK-ØKO-100
  • skladování: skladujte na suchém, tmavém a vzduchotěsném místě

Doplňkové parametry

Kategorie: Pepř a koření
Hmotnost: 0.1 kg
Materiál: Kov
Počet kusů: 1 ks
Typ produktu: Koření
K překladu: CZ AUTO
Margin: C
Výrobce: Mill & Mortar
Margin-category: A

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: