Více než 160 let značky, které jsou součástí skupiny WMF reprezentují to nejlepší z oblasti gastronomie. Jako výrobci prémiových příborů, hr...
Blog, Strana 6
Rok se s rokem sešel a máme tady již 6. ročník FOODPARADE, pravého festivalu jídla a pití! Festival se bude opět konat v dechberoucích zahradách Trojs...
Co to vlastně je? Víte, jaký je rozdíl mezi francouzským crème brûlée a českým vanilkovým pudinkem? V čem spočívá tajemství francouzských šéfkuchař...
Italská kuchyně je plná lahodných chutí, ale také benefitů pro vaše zdraví. Soustředí se totiž na jednoduché a přírodní blahodárné ingredience jako ra...
V poslední době je stále oblíbenější jakýsi nahodilý styl ve stolování. Do interiérů se začínají vracet rustikální kousky nábytku i nádobí a každý čas...
Milujete jídlo a ve svém volném čase se rádi zavíráte do kuchyně? Přijďte nám to ukázat a vyhrajte ceny v celkové hodnotě 50 000 Kč! Soutěž je organi...
Pokud máte v kuchyni také šikovné malé pomocníky, kteří rádi míchají, hnětou, krájí i ochutnávají, dopřejte jim nevšední prázdninový zážitek. Na přímě...
Provede vás celým dnem – od pozdní snídaně až po osvobozující sklenku dobrého vína. Taková je australská kulinářská značka Maxwell and Williams, která...
Chefshop je internetový obchod určený všem milovníkům jídla a vaření. Začalo to kurzy Školy vaření Chefparade. Nadšení účastníci se už nemohli dočkat,...
Hovězí steaky se samozřejmě liší v závislosti na části, ze které maso pochází. Některé postupy při přípravě jsou však pro všechny steaky společné a vy...
Keramické nože se postupně stávají nedílnou součástí našich kuchyní. Proč krájet keramickým nožem? Jaké jsou výhody keramického nože? Ostřejší než...
Olivový olej je rostlinný olej, který se pro svoji vyjímečnou chuť a blahodárné účinky rozšířil z jižanských evropských zemí do celého světa. Olivový ...
Konečně jsme se dočkali léta! Je na čase začít využívat skvělých chutí čerstvých surovin, které jsme v zimě tak postrádali. Díky nim se stává vaření b...
Italskou kuchyni je snadné si zamilovat, ale objevit kvalitní suroviny na její přípravu už může být trochu oříšek. Chefshop je proto pro vás vybírá a ...
T-BONE STEAK: Svůj název získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene "T", která protíná dva svaly: pravou svíčkovou a nízký roštěnec. Jedná se ted...