Ocelové pánve de Buyer
Francouzské ocelové pánve
na celý život
Vybrat si
de Buyer - ikonické ocelové pánve od roku 1830
Umění výroby pánví dovedla francouzská značka de Buyer opravdu k dokonalosti. Ocelová pánev "zraje jako víno" a čím déle a častěji ji používáte, tím lepší vlastnosti má.
Přirozeně nepřilnavé
Ocel se stává nepřilnavou používáním. Tmavá vrstva na povrchu je přesně to, oč usilujete. Po použití ji většinou stačí vytřít papírovým ubrouskem, tenká vrstva oleje jí jen prospívá.
Optimální propečení
Ocel skvěle a rovnoměrně vede teplo. Zároveň je pevná a stabilní, takže se ve středu časem neprohne jako lehké nepřilnavé pánve. Vaše steaky i palačinky tak budou vždy dokonale propečené po celém povrchu.
100% přírodní
Ocel je coby slitina železa a uhlíku 100% přírodní materiál. Pánve jsou opatřeny ochrannou povrchovou úpravou z organického včelího vosku. Jsou ekologickým, recyklovatelným výrobkem s dlouhou životností.
Chutnější pokrm
Co nepřilnavé pánve neumí? "Zatáhnout" pokrm. Na oceli nebo litině dochází k rychlému zatažení masa zkaramelizováním přírodních šťáv. Na povrchu se vytvoří chutná krusta a šťáva zůstává uvnitř. Napovrch opečené a uvnitř šťavnaté = mnohem chutnější.
Video návod
Jak vypálit ocelovou pánev
Nebojte se toho! Před prvním použitím je potřeba pánev tzv. vypálit. Tak se ocel stává nepřilnavou. Vaše pánev už nebude stříbrná, ale jak vědí Francouzi - čím černější, tím lepší.
57 položek celkem