Keramický gril M Big Green Egg + IntEGGrovaný pojízdný stojan s držadlem
Kód: BGESETMEDIUMINTEGGDetailní popis produktu
Hlavní výhody:
- originální gril s nekonečnými možnostmi pro celoroční grilování
- bez problému zvládne také pečení, vaření v páře, smažení, uzení...
- zvládne připravit 8 kg krůty, 6 burgerů, 3 ks kuřat vertikálně, 4 steaky 300 g, 1 V rošt s žebry
- rychlé roztápění - proudění vzduchu je uzpůsobeno tak, jako u krbu
- snadné čištění - plášť grilu je pokryt dvojitou zelenou glazurou
- maximální bezpečnost - zdroj tepla je uzavřen v keramické nádobě uvnitř spodní části
- dokonalé kulinářské výtvory - gril perfektně udržuje teplotu i vlhkost, pokrmy z něj nejsou nikdy vysušené
- doživotní záruka na prvotřídní keramický materiál vyvinutý technologiemi NASA a pětiletá záruku na kovové části
- originální, odolný a rozpoznatelný design
- pojízdný stojan s držadlem - pro flexibilní manipulaci s grilem a jeho zvednutí do ideální pracovní výšky
V sadě:
- Big Green Egg® M gril/základna + víko s komínem
- intEGGrovaný pojízdný stojan s držadlem pro gril M
- nerezový rošt
- keramické ohniště
- keramický prstenec
- litinový ohnišťový rošt
- teploměr do víka
- litinový regulační poklop s dvojí funkcí
- keramická uhasínací poklička
Dodatečné informace:
- průměr roštu: 38 cm
- grilovací plocha: 1140 cm2
- výška samotného grilu: 72 cm
- 2 kg uhlí vydrží hořet až 10 hodin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grily na dřevo a dřevěné uhlí |
---|---|
Hmotnost: | 74 kg |
Barva: | Zelená |
Materiál: | Keramika |
Rozměr: | 72 cm |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Gril na uhlí |
Série: | Big Green Egg Grills |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Výrobce: | Big Green Egg |
Margin-category: | C |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG |
Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.
Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.