Kuchařský nůž CLASSIC IKON 20 cm, s blokem na nože, Wüsthof
Kód: WU1090370101Detailní popis produktu
Hlavní výhody:
- elegantní sada kuchařského nože a bloku na nože
- pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni
- nůž je kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli
- čepel je speciálně vytvrzena na 58° HRC
- ostří je kontrolováno laserem
- ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty
- z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
- skvěle padne do ruky
- optimálně vyvážený
- lze mýt v myčce na nádobí
- řada CLASSIC IKON obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF
- blok na nože z bukového dřeva má celkově 7 přihrádek
- využít jej můžete na kuchyňské nože, nůžky i ocílku
Specifikace
- délka čepele: 20 cm
- materiál: bukové dřevo, ocel, plast
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sady nožů |
---|---|
Hmotnost: | 5.28 kg |
Barva: | Hnědá |
Materiál: | Nerezová ocel |
Délka čepele: | 20 cm |
Počet kusů: | 2 ks |
Vlastnosti: | Vhodné do myčky |
Typ produktu: | Sada nožů |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | C |
Výrobce: | WÜSTHOF |
Margin-category: | B |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.