odpocet
4 dny
15 hodin
41 minut
57 sekund

Kuchyňské mašlovačky a metličky

Zobrazit filtry
Zobrazit filtry
Řadit dle
18 položek celkem
Nerezová ocel Zrušit filtry
Šlehací metla GÖMA de Buyer 40 cm
Outlet –34 %
669 Kč
1 019 Kč
Promo
DB261040
Metla PROFI PLUS 32 cm, nerezová ocel, WMF
–20 %
672 Kč
840 Kč
Promo
WM1877526030
OXO74291 1
–16 %
290 Kč
349 Kč
Promo
OXO74291
Metla, sada 3 ks, nerezová ocel, WMF
999 Kč
WM1873329990
OXO1050058 1
–10 %
338 Kč
376 Kč
Promo
OXO1050058
Mašlovačka s nerezovou rukojetí Eva Solo
–19 %
394 Kč
492 Kč
Promo
ES118005
OXO11362100 1
–10 %
239 Kč
266 Kč
Promo
OXO11362100
OXO3128500 1
–10 %
493 Kč
549 Kč
Promo
OXO3128500
212752 metla original profi 25 cm stribrna nerezova ocel fissler
Outlet –27 %
FS084028250000
212782 metla original profi 20 cm stribrna nerezova ocel fissler
–12 %
FS084028200000

Štětce na cukroví - dodají vašemu pečivu požadovaný šmrnc

Co je to štětec na pečivo?

štětec na pečivo je kuchyňské náčiní, které se používá k roztírání tekutin, jako je žloutek, rozpuštěné máslo, glazury a marinády, a k mazání potravin. Cukrářské štětce mají dřevěnou nebo plastovou rukojeť a štětiny jsou buď přírodní, nebo silikonové (silikonové štětce jsou asi nejoblíbenější).

Na adrese Kulina, nabízíme široký výběr prvotřídních cukrářských štětců od mnoha známých výrobců, mezi něž patří např de Buyer, Zwilling a WMF.

K čemu můžete použít štětec na pečivo ?

Cukrářské štětce se používají k potírání koláčů, dortů nebo jiného pečiva rozšlehaným vejcem, k utěsňování okrajů raviol nebo knedlíků, . Lze ji také použít k polevě koláče sladkou polevou nebo jednoduchým sirupem (na polevu je lepší použít cukrářská špachtle).

Můžete jím také potírat krůtí či jinou pečeni nebo potírat grilované maso BBQ omáčkou. Další nástroje potřebné ke grilování najdete v naší sbírce BBQ náčiní.

štětec na pečivo lze také namočit do vody a použít ho ke stírání krystalků cukru ze stěn hrnec na omáčku při výrobě domácího karamelu nebo cukroví.

Jaké jsou typy cukrářských štětců?

Na Kulina je k dispozici mnoho různých typů cukrářských štětců:

  • Štětce s přírodními štětinami: přírodní štětiny s větší pravděpodobností vytvoří rovnoměrnou vrstvu rozpuštěného másla nebo glazury bez šmouh, tyto štětce jsou složeny ze silikonu nebo nylonu. Jsou jednoduché na údržbu a odolné vůči vysokým teplotám. Dřevěné štětce na pečivo s přírodními štětinami nelze mýt v myčce nádobí.
  • Silikonové štětce: silikonové štětce jsou v posledních letech stále oblíbenější než štětce z přírodních štětin. Jsou odolnější, lze je mýt v myčce nádobí, snadno se čistí a nedrží se v nich vůně ani pachy.
  • Kartáče s dlouhou rukojetí: Tyto štětce mají delší rukojeti, které usnadňují dosah do trouby, a jsou tak ideální pro polévání masa a pečiva v troubě marinádami, omáčkami nebo glazurami.