Magnetická lišta na nože 45 cm černá WÜSTHOF

Kód: WU722545
Značka: WÜSTHOF
1 113 Kč
Skladem (1 Ks)

Magnetická lišta na nože WÜSTHOF vyrobená ze syntetického materiálu v černé barvě nabízí bezpečné místo pro uložení nožů přímo nad pracovní plochou. Lišta je opatřena dvěma velmi silnými magnetickými segmenty, které udrží i těžké nože. Nože na lištu odkládáme očištěné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Magnetická lišta na nože WÜSTHOF vyrobená ze syntetického materiálu v černé barvě nabízí bezpečné místo pro uložení nožů přímo nad pracovní plochou. Lišta je opatřena dvěma velmi silnými magnetickými segmenty, které udrží i těžké nože. Nože na lištu odkládáme očištěné.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bloky a stojany na nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.44 kg
Barva: Černá
Počet kusů: 1 ks
Typ produktu: Blok a stojan na nože
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Výrobce: WÜSTHOF
Margin-category: B

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.