Mísa na salát 3,2 l, červená, keramika, Staub

Kód: ST405107970
Značka: Staub
1 414 Kč
Skladem (1 ks)

S nadčasovým designem a praktickými vlastnostmi keramické mísy na salát Staub bude servírování zdravých salátů jedna radost.

  • keramická servírovací mísa v elegantní červené barvě
  • odolná glazura se snadno čistí a je odolná proti poškození
  • vhodné do myčky na nádobí, ledničky i mrazáku (do -20 °C)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní výhody:

  • keramická servírovací mísa v elegantní červené barvě
  • minimalistický design se skvěle hodí do tradičního i moderního kuchyňského prostředí
  • vhodná pro servírování různých salátů, využít ji můžete ale například i jako mísu na ovoce nebo pro přípravu těsta
  • ergonomické rukojeti pro pohodlnou manipulaci
  • vysoká odolnost vůči nárazům a teplotním šokům
  • lesklá smaltovaná glazura je odolná vůči skvrnám a snadno se čistí
  • dostupné v různých barvách a velikostech
  • vhodné do myčky na nádobí, ledničky i mrazáku (do -20 °C)

Dodatečné informace:

  • celkové rozměry: 30,1 x 11,7 cm
  • objem: 3,2 l
  • materiál: keramika

Doplňkové parametry

Kategorie: Servírovací mísy
Hmotnost: 1.678 kg
Barva: Červená
Materiál: Keramika
Rozměr: 25 cm
Objem: 3,2 l
Počet kusů: 1 ks
Vlastnosti: Vhodné do myčky
Typ produktu: Mísa
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Výrobce: Staub
Margin-category: A

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí
✓ Optimální udržování a distribuce tepla, odolnost proti teplotním šokům
✓ Pro domácí kuchaře i profesionální kuchyně
Legendární hrnce, grilovací pánve, WOK, kastroly na soté apod.

104414

Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.

Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.