7 položek celkem
Flambovací pistole de Buyer
1 469 Kč –27 %
1 065 Kč
DB204000N
Multifunkční nůžky červené TWIN® ZWILLING
1 330 Kč –11 %
1 179 Kč
ZW43964200
Univerzální otvírák Victorinox červený
519 Kč –6 %
486 Kč
VN76857
149423 skrabka na rajcata victorinox cervena
158 Kč
VN760751
Hmoždíř červený Burgundy Emile Henry
1 290 Kč
EH340255
Škrabka na brambory Victorinox červená
170 Kč
VN76073

Další kuchyňské nástroje - vařte jako profesionál

Co jsou to kuchyňské nástroje?

Jak jistě dobře víte, kuchyňské náčiní jsou ruční spotřebiče, které se používají hlavně v kuchyni při přípravě pokrmů - všechny najdete na webových stránkách Kulina v kategorii kuchyňské vybavení, ale v této kategorii máme také další kuchyňské náčiní, které vám usnadní vaření, pečení, čištění a skladování. I ty nejjednodušší práce, jako je cezení těstovin nebo odměřování suchých ingrediencí, mohou být bez správného kuchyňského vybavení a náčiní obtížné, proto se ujistěte, že máte veškeré potřebné vybavení. Zde si také můžete přečíst našeho průvodce nákupy 10 základních kuchyňských potřeb.

Naše sbírka kuchyňského náčiní zahrnuje vše od mezzalun až po jednoduché nástroje, jako jsou nůžky. Na stránkách Kulina, můžete získat veškeré zásoby, které potřebujete k vybavení své kuchyně, od špičkových značek, jako jsou např WMF, Zwilling, Eva Solo, , atd.

Jaké typy kuchyňských nástrojů jsou k dispozici a k čemu slouží?

Na stránkách Kulina je k dispozici široký výběr kuchyňského náčiní a některé z nich jsou uvedeny níže:

  • Otvíráky na konzervy: Proříznou víko plechovky a otevřou ji.
  • Peelingy: Škrabka je kuchyňský nástroj, který slouží k snadnému odstranění slupky ovoce a zeleniny.
  • Kuchyňské nůžky: Tyto víceúčelové nástroje se v kuchyni používají k různým úkonům včetně stříhání masa, řezání bylinek a otevírání obalů.
  • Paličky na maso: Používají se k narovnávání masa, aby bylo měkčí.
  • Válečky: Tyto nástroje slouží k rozválení a zploštění těsta na pečení nebo smažení.
  • Minomety: Tyto nástroje se používají k drcení a mletí potravin, zejména koření a bylinek.
  • Nástroj na flambování: Používají se při efektní kulinářské metodě zapálení tekutin na bázi alkoholu v jídle za účelem ochucení a předvedení.
  • Parní koše: Tyto koše se používají k vaření zeleniny, mořských plodů nebo jiných potravin v páře, a to tak, že se vloží do koše nad vroucí vodu.
  • Kuchyňské kleště jsou také víceúčelovým kulinářským nástrojem, který se používá k držení, otáčení a servírování různých pokrmů.
  • Mezzaluny: Tyto obouruční zahnuté nože se používají k řezání bylinek, zeleniny a dalších předmětů.
  • Nakonec máme špízy na grilování jsou dlouhé dřevěné/kovové tyče, které se používají k navlékání a přípravě masových nebo zeleninových pokrmů.