Pánve na soté

50 položek celkem
Hluboká měděná pánev na indukci O 24 cm Prima Matera de Buyer DB623024
728PLCI
4 653 Kč
WL728PLCIL
CLB2809YL
Novinka
13 690 Kč
RUFCLB2809YL
Měděná pánev na soté O 24 cm Eva Solo
4 805 Kč
ES271011
Pánev na soté O 20 cm Affinity de Buyer
5 249 Kč –21 %
4 099 Kč
DB373020
Titanová indukční pánev na soté O 32 cm Diamond Lite WOLL WL732DPI
Pánev na soté MULTI 24 cm, stříbrná, nerezová ocel, Eva Solo ES246525
Titanová indukční pánev na soté O 24 cm Diamond Lite WOLL WL724DPI
Nahoru
Další produkty

Soté pánve – jak se liší od standardních pánví a proč je potřebujete?

Hluboké pánve zvané soté pánve jsou speciálním druhem pánví s velkým povrchem a vysokými okraji, které se používají pro:

  • sautéing
  • pošírování,
  • dušení,
  • nebo fritování

Konstrukce hluboké pánve s rovnými, vysokými okraji, dlouhou rukojetí a velkou varnou plochou z ní dělá perfektní pánev pro vaření přísad v tekutině, míchání většího množství přísad, přípravu pokrmů z jednoho hrnce nebo různých druhů dušených pokrmů. Z tohoto důvodu je soté pánev možná nejuniverzálnější pánev, kterou můžete ve své kuchyni mít – prohlédněte si naše nejprodávanější hluboké pánve zde nebo si přečtěte jak vybrat ty nejlepší pánve do vaší kuchyně v našem kompletním průvodci pánvemi zde.

Používání pánve s pokličkou vám pomůže udržet vlhkost při vaření pokrmů, jako je kari a dušená jídla, chrání vaše jídlo před vysycháním nebo připalováním a vaše jídla jsou mnohem křehčí a aromatičtější.

Co dělá pánev pánví soté?

  • rovné a relativně vysoké strany
  • široké a ploché dno
  • velký povrch a velký objem pro rovnoměrné výsledky
  • dlouhá rukojeť a další, malá rukojeť na opačné straně, což usnadňuje přenesení pánve ze sporáku na kuchyňskou desku nebo na stůl pro přímé podávání jídla na pánvi
  • většina soté pánví má pokličky, které uzamknou teplo a umožňují dušení

Jaký je rozdíl mezi soté pánví a „chef’s“ pánví?

„Chef’s“ pánev je speciální druh pánve na restování a hybrid mezi pánví a klasickým hrncem. Je univerzální a nabízí velkou varnou plochu a vysoké okraje stejně jako jiné hluboké pánve, ale má šikmé strany. „Chef’s“pánve jsou ideální pro opékání, restování, vaření vajec, přípravu omáček a mnoho dalšího.

V Kulině nabízíme širokou škálu soté pánví a pánví pro kuchaře vyrobených z vysoce kvalitních materiálů a nabízených spolehlivými značkami jako de Buyer, Woll, Mauviel nebo Eva Solo. Některé z nich mají titanový nepřilnavý povrch nebo rukojeti, díky kterým jsou vhodné pro použití v troubě. Hluboká pánev je jedním z nezbytností v každé kuchyni, takže se ujistěte, že investujete do prvotřídní pánve na restování, která vám umožní dosahovat skvělých výsledků vaření po věky.