Pečicí formy na koláče

16 položek celkem
Forma na koláč krémová Clay O 28 cm Emile Henry
1 090 Kč
EH026028
Silikon ve tvaru srdce dezert plíseň Lékué Červené
413 Kč –16 %
LKE0621508R01M022
sada na domaci peceni hranate formy de buyer 3 ks 1
1 769 Kč
DB471303
Rozkládací forma DELIBAKE J1640574 Tefal 36x24 cm
749 Kč –14 %
639 Kč
TEFJ1640574
Forma na koláč 24 cm, bílá, keramika, Staub
955 Kč –8 %
875 Kč
ST405111660
LKE0620220N01M022 1
413 Kč –7 %
LKE0620220N01M022
Forma na koláč SILVER ELEGANCE 24 x 24 cm, černá, ocel, Guardini GD74524SEGNAM
Kulatá forma na koláč XBAKE 26 cm, modrá, ocel, Guardini GD10426PBSGNAM
Kulatá forma na koláč XBAKE 28 cm, modrá, ocel, Guardini GD11028FPPBSGNAM

Pečicí formy - nezbytný doplněk pro každého mlsouna

Jaké typy dortových forem jsou k dispozici na Kulina?

Kvalitní forma na koláč je polovina úspěchu, pokud jde o pečení skvělého dortu na narozeninovou oslavu nebo sobotní večeři. proč tomu tak je? Formy na koláče prvotřídní kvality rovnoměrně vedou teplo, takže koláč je dokonale propečený. Nabízejí také nepřilnavé povrchy, které usnadňují vyjmutí koláče z pánve.

Pečicí formy nabízené na Kulina jsou vyráběny značkami specializujícími se na pečení, jako jsou např de Buyer, Lekue, Nordic Ware a Revol. Jejich příslušenství na pečení je zárukou úspěchu a je vyrobeno z různých materiálů, jako je hliník, ocel, silikon, keramika nebo smaltovaný kov. Výběr materiálu závisí na vašich preferencích a typu dortu, který chcete upéct. A jaké dorty si můžete koupit s pánvemi na pečení Kulina?

Pečicí formy dostupné na Kulina zahrnují:

Jak připravit formy na pečení k použití?

I když je vaše forma na pečení opatřena nepřilnavým povrchem, může být užitečné připravit si formu na koláč před vložením těsta do formy. Pro přípravu forma na koláč existují dva jednoduché postupy.

  • Pánev vymažte tukem

Jedná se o nejoblíbenější metodu, která zajišťuje hladký povrch dortových forem, který se nelepí. K vymazání pánve můžete jednoduše použít máslo a strouhanku.

  • Použití papíru na pečení

Tato technika může přispět k tomu, že koláč po upečení vyklouzne z formy, aniž by se k ní přilepil.