Pečicí formy na tartaletky

5 položek celkem
181919 forma na mini tartaletky de buyer 12 ks
629 Kč
DB471112
Forma na koláč de Buyer 11 cm
199 Kč –34 %
130 Kč
DB535611
181928 forma na kolac de buyer 14 cm
190 Kč
DB535614
Forma na piškot DELIBAKE J1641574 Tefal 28 cm
479 Kč –24 %
362 Kč
TEFJ1641574

Pánve na koláče a tartaletky - rozšiřte své domácí menu

Co jsou to pánve na koláče a tartaletky?

dortová forma je mělká kulatá zapékací mísa, která se nejčastěji používá k přípravě koláčů (sladkých nebo kyselých), koláčových korpusů, koláčů a quichů. Tartaletky jsou jednoduše mini koláčky, a pokud chcete připravit občerstvení na večírek nebo hostinu, můžete si koupit formu na tartaletky. Při výběru koláčového kruhu nebo formy zohledněte jeho průměr a počet osob ve vaší rodině.

Některé koláčové formy nabízené na Kulina mají vyjímatelné dno, ale pokud připravujete koláče s tekutou náplní, může být pro vás vhodnější jednodílná dortová forma .

Na stránkách Kulina najdete široký výběr koláčových a tartaletových forem různých průměrů a tvarů - od těch nejtradičnějších - kulatých, až po obdélníkové nebo čtvercové. Nabízíme vysoce kvalitní perforované koláčové kroužky z ocelového nebo keramického koláčového nádobí. Vyberte si ocelovou kulatou formu na koláče od de Buyer nebo si vyberte opravdovou pastvu pro oči - červenou keramickou misku na koláče od společnosti Emile Henry.

Musím dortová formavymazat tukem?

Ve většině případů není třeba koláčovou formu před vyložením těstem vymazávat tukem. Proč? Vysoký obsah másla v těstě přirozeně zabrání jeho přilepení ke dnu pánve. Pokud však máte jednodílnou dortová forma nebo koláčovou mísu, můžete ji vymazat máslem. Usnadní vám to vyjmutí koláče z misky. Pokud má vaše dortová forma rýhované okraje, ujistěte se, že jsou rovnoměrně vymazané.

Fazole na pečení - příjemný doplněk do dortová forma

Pečicí fazole jsou malé kuličky z teplovodivé keramiky, které zatěžují pečivo a pomáhají mu péct se shora. Jak je používáte? Fazole na pečení se používají při pečení "naslepo" - spočívá v tom, že se nepečené těsto vyloží buď pergamenem na pečení (pergamenovým papírem), nebo fólií a poté se naplní závažím - fazolemi na pečení. Během pečení udržují tvar těsta a zabraňují nafouknutí základu.

Pokud rádi pečete, určitě si prohlédněte naši nabídku příslušenství a forem na pečení. Ps. Víte, že tartaletky můžete péct i ve formě na muffiny? Zkontroluj je!