Pečicí formy na tartaletky

6 položek celkem
Forma na koláč de Buyer kruhová 24 cm
379 Kč
DB470524
Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm
529 Kč
DB470532
Forma na koláč s odnímatelným dnem de Buyer 32 cm
899 Kč
DB470632
Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm
459 Kč
DB470528
Dortová forma de Buyer obdélníková 20x10 cm
560 Kč
DB470820

Pánve na koláče a tartaletky - rozšiřte své domácí menu

Co jsou to pánve na koláče a tartaletky?

dortová forma je mělká kulatá zapékací mísa, která se nejčastěji používá k přípravě koláčů (sladkých nebo kyselých), koláčových korpusů, koláčů a quichů. Tartaletky jsou jednoduše mini koláčky, a pokud chcete připravit občerstvení na večírek nebo hostinu, můžete si koupit formu na tartaletky. Při výběru koláčového kruhu nebo formy zohledněte jeho průměr a počet osob ve vaší rodině.

Některé koláčové formy nabízené na Kulina mají vyjímatelné dno, ale pokud připravujete koláče s tekutou náplní, může být pro vás vhodnější jednodílná dortová forma .

Na stránkách Kulina najdete široký výběr koláčových a tartaletových forem různých průměrů a tvarů - od těch nejtradičnějších - kulatých, až po obdélníkové nebo čtvercové. Nabízíme vysoce kvalitní perforované koláčové kroužky z ocelového nebo keramického koláčového nádobí. Vyberte si ocelovou kulatou formu na koláče od de Buyer nebo si vyberte opravdovou pastvu pro oči - červenou keramickou misku na koláče od společnosti Emile Henry.

Musím dortová formavymazat tukem?

Ve většině případů není třeba koláčovou formu před vyložením těstem vymazávat tukem. Proč? Vysoký obsah másla v těstě přirozeně zabrání jeho přilepení ke dnu pánve. Pokud však máte jednodílnou dortová forma nebo koláčovou mísu, můžete ji vymazat máslem. Usnadní vám to vyjmutí koláče z misky. Pokud má vaše dortová forma rýhované okraje, ujistěte se, že jsou rovnoměrně vymazané.

Fazole na pečení - příjemný doplněk do dortová forma

Pečicí fazole jsou malé kuličky z teplovodivé keramiky, které zatěžují pečivo a pomáhají mu péct se shora. Jak je používáte? Fazole na pečení se používají při pečení "naslepo" - spočívá v tom, že se nepečené těsto vyloží buď pergamenem na pečení (pergamenovým papírem), nebo fólií a poté se naplní závažím - fazolemi na pečení. Během pečení udržují tvar těsta a zabraňují nafouknutí základu.

Pokud rádi pečete, určitě si prohlédněte naši nabídku příslušenství a forem na pečení. Ps. Víte, že tartaletky můžete péct i ve formě na muffiny? Zkontroluj je!