Pěnovačky

15 položek celkem
Pěnovačka/cedník Profi Plus WMF
679 Kč
WM1871976030
Pěnovačka/naběračka B Bois de Buyer
619 Kč –10 %
552 Kč
DB270104
Děrovaná lžíce/pěnovačka B Bois de Buyer
619 Kč –19 %
499 Kč
DB270100
Pěnovačka Profi Plus O 11 cm WMF
710 Kč
WM1871026030
Pěnovačka Pro nerez s kulatými otvory ZWILLING
870 Kč
ZW37160004
Pěnovačka Pro nerez ZWILLING
923 Kč –21 %
729 Kč
ZW37160005
NV160670013 1 NV160670013
Pěnovačka GREEN TOOLS 29 cm, zelená, plast, Eva Solo ES531543
212809 penovacka naberacka derovana original profi 33 cm stribrna nerezova ocel fissler FS084008140000
OXO3120900 1 OXO3120900
OXO11338200 1 OXO11338200
OXO3120200 1 OXO3120200
Pěnovačka 31 cm, hnědá, silikon, Staub
483 Kč –5 %
455 Kč
ST405031000

Drážkovací lžíce - pohodlné smažení

K čemu se používají drážkované lžíce?

Drážkované lžíce jsou kuchyňské náčiní drážkami nebo otvory v misce, které je odlišují od běžných lžic nebo lžic na míchání. Drážkovací lžíce lze použít k řadě kulinářských úkonů, jako jsou např

  • cedění kousků potravin z tekutin (vývar, vroucí voda, omáčka atd. ), proto se jim říká cedník
  • fritování - smažení potravin v hlubokém, horkém oleji
  • odkapávání těstovin - pokud chcete těstoviny z vařící vody odcedit, můžete je nabrat pomocí děrované lžíce a zároveň nechat odtéct horkou vodu

Na Kulina, nabízíme celou řadu drážkovaných a cedník lžic, které budou ideální pro odkapávání hustších nebo řidších omáček od předních výrobců, jako jsou např de Buyer a WMF.

Jaký je rozdíl mezi děrovanou a děrovanou servírovací lžíce?

Děrovaný servírovací lžíce a drážkovaná lžíce servírovací lžíce oba typy lžic se používají k odkapávání nebo servírování jídla, ale liší se svou konstrukcí a funkcí. Rozdíl je v podstatě ve velikosti a tvaru jejich otvorů.

Drážkovaná lžíce má větší otvory, které umožňují odtékání hustších omáček a menších částeček potravin při servírování. Děrovaná servírovací lžíce má menší otvory pro odtok přebytečné šťávy, sirupu nebo vody.

Nezapomeňte si prohlédnout také naši nabídku sadkuchyňské náčiní a cedníků a sítek, abyste dosáhli co nejlepších výsledků svých kulinářských pokusů.