Servírovací pánve

3 položek celkem
212755 servirovaci panev adamant 32 cm cerna hlinik fissler FS156305321000
Servírovací pánev ADAMANT 28 cm, černá, hliník, Fissler FS156305281000
Servírovací pánev ADAMANT 24 cm, černá, hliník, Fissler FS156305241000

Servírovací pánve - jak se liší od běžných pánví a k čemu je můžete použít?

Servírovací misky jsou skvělým způsobem servírování jídla na stůl. Dodají vaší jídelně atmosféru bistra a vy budete vypadat spíše jako šéfkuchař než jako domácí kuchař. Servírování večeře v pánvi navozuje u stolu uvolněnou atmosféru a umožňuje sdílení jídla, což je skvělý zážitek pro všechny lidi u stolu.

Co dělá z pánve servírovací pánev?

Pokud vás zajímá, čím se servírovací pánev liší od běžné pánve, zde jsou uvedeny některé vlastnosti pánví používaných k servírování, které z pánve na vaření dělají zvláštní druh "nádobí" (viz také naše nejprodávanější servírovací pánve zde).

Servírovací pánve:

  • jsou různých velikostí; od malých pánví vhodných pro jednu osobu a malé porce (obvykle vyrobených z litiny, která umožňuje použití příborů) až po pánve standardní velikosti, které lze použít k servírování pokrmů na stůl
  • jsou vybaveny dvěma malými držadly, která usnadňují jejich přenášení z trouby na stůl
  • jejich okraje jsou někdy nižší, aby bylo možné použít nůž (to se týká malých pánví určených k použití místo talířů, které nemají nepřilnavý povrch, který se může snadno zničit příborem)
  • jsou velmi často vhodné pro použití v troubě

Co můžete uvařit a podávat v servírovací pánev?

Existuje mnoho pokrmů, které můžete připravovat a podávat na jedné pánvi, a jejich výběr závisí na velikosti vaší pánve a vaší kreativitě, ale nejoblíbenější pokrmy, které můžete připravovat a/nebo podávat na servírovací pánev , jsou:

  • pečená vejce (mexický styl nebo shakshuka)
  • steaky
  • paelly a rizota
  • ovocný crumble
  • těstoviny s jednou přípravou

Na Kulina nabízíme různé druhy servírovacích pánví: elegantní servírovací pánve v různých barvách od Smeg a pánve z nerezové oceli od WMF nebo Mauviel. Pokud pokrm podáváte na pánvi, nezapomeňte používat kovové příbory (zejména u nepřilnavých pánví), protože by mohly zničit povrch. Místo nich používejte dřevěné nebo silikonové příbory.