Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Kód: ZW31028120
Značka: Zwilling
1 870 Kč –19 %
Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm
1 870 Kč –19 % 1 507 Kč
Skladem (1 ks)

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž.

Série PROFESSIONAL "S"

  • Klasika mezi kvalitními noži
  • Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty
  • Záštita Standard
  • Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí
  • Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels
  • FRIODUR® čepel, kalená mrazem
  • SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu
  • Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice
  • Ruční broušení
  • Kontrola ostří laserem
  • Doživotní záruka na výrobní vady čepele
  • Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí
  • Délka čepele: 12 cm

Použité technologie a materiály:

Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli.

Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi.

Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení.

Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání.

Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože.

Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Steakové nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.1 kg
Rozměr: 12 cm
Délka čepele: 12 cm
Počet kusů: 1 ks
Typ produktu: Steakový nůž
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Výrobce: ZWILLING
Margin-category: B

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: