Vaflovače

7 položek celkem
Desky na lívance SNACK COLLECTION XA801012 Tefal 2 ks TEFXA801012
Desky na pirohy SNACK COLLECTION XA800812 Tefal 2 ks
689 Kč
TEFXA800812
Desky na grilování a panini SNACK COLLECTION XA800312 Tefal 2 ks TEFXA800312

Vaflovače - jednoduchý způsob přípravy dokonalých vaflí

Co je to vaflovač a k čemu se používá?

vaflovač je zařízení, které se používá v kuchyni k přípravě vaflí. Obvykle se skládá ze dvou kovových desek se vzorovaným povrchem, které se zahřívají a tlačí na sebe, aby se vaflové těsto připravilo.

Vaflovače lze nalézt v široké škále velikostí, stylů a provedení. Některé verze mají vyměnitelné desky, které uživatelům umožňují vytvářet vafle různých tvarů nebo vzorů. Aby bylo vaflovače jednodušší a bezpečnější, jsou některé vaflovače vybaveny i dalšími funkcemi, jako je regulace teploty nebo automatické vypnutí.

V našem internetovém obchodě máme k dispozici úžasnou kolekci vaflovačů, kde si můžete zakoupit zboží podle svého výběru od známých výrobců, jako jsou např WMF.

Můžete se také podívat na kolekci topinkovačů nebo sendvičovačů na Kulina- další fantastické kuchyňské spotřebiče.

Jak používat vaflovač?

Mechanismus vaflovačje srovnatelný s vaflovačem sendvičovač. Při používání vaflovačuživatel nejprve přístroj předehřeje a na varné plochy nanese nepřilnavý sprej nebo olej.

Těsto na vafle se přidává na spodní desku, která se následně přikryje horní deskou, která těsto přitlačí a upeče do tvaru vafle. Doba přípravy a teplota se mohou lišit v závislosti na receptu a použitém vaflovač .

Jaký je rozdíl mezi belgickým vaflovača běžným vaflovač?

Hlavní rozdíl mezi belgickým vaflovač a běžným vaflovač je velikost, tloušťka a struktura vaflí.

Belgické vafle mají často větší kapsy a jsou silnější než běžné vafle. Připravují se z kynutého těsta, které před pečením vykyne, takže jsou uvnitř nadýchané a na povrchu křupavé. Belgické vafle se obvykle podávají se šlehačkou, ovocem nebo sirupem a působí lehce a vzdušně.

Běžné vafle jsou naopak obvykle menší, tenčí a mají mělčí kapsy než belgické vafle. Mají hustší strukturu, protože se připravují z těsta, které často obsahuje kypřicí prášek nebo jedlou sodu.

Když jsou vafle hotové, posypte je oblíbenou sladkou vaflovou polevou.