Zapékací mísy a misky

3 položek celkem
Zapékací mísa 23 cm, modrá, keramika, Staub
955 Kč
ST405111570
Zapékací mísa 23 cm, bílá, keramika, Staub
955 Kč
ST405111580
Zapékací mísa 23 cm, červená, keramika, Staub
955 Kč
ST405111560

Nádobí do trouby - nezbytný doplněk vaší kuchyně

Co je ideální zapékací mísa?

Zapékací mísa často nazývaná kastrol, pravděpodobně z archaického francouzského slova casse, které znamená malý hrnec na omáčku, je velká hluboká mísa používaná jak v troubě, tak jako servírovací nádoba (z tohoto důvodu je někdy opatřena malými uchy). Je to jeden ze základních kuchyňských nástrojů, který lze použít k různým účelům. Zapékací mísu můžete použít na sladké i slané pokrmy, na dezerty i večeře, zeleninu, maso nebo ovoce. Může sloužit jako náhrada pekáč nebo dokonce zapékací mísy, takže si pořiďte kvalitní zapékací mísa , která vám bude sloužit dlouho a bude dobře vypadat na vaší kuchyňské desce.

Nádobí do trouby je vyrobeno ze žáruvzdorných materiálů, jako je sklo, kov nebo kamenina, které odolávají teplotám 250 °C a jsou vhodné pro použití v troubě.

K čemu můžete použít zapékací mísa ?

Nádobí na pečení lze použít k mnoha kulinářským experimentům, takže kvalitní zapékací mísa vám bude sloužit nejen mnoho let, ale také poměrně často. K vaření můžete použít zapékací misku:

  • zapékané pokrmy (makaróny nebo zelenina)
  • brambory au gratin
  • enchiladas a quiche
  • ovocné drobky
  • lasagnas
  • maso

Na stránkách Kulina najdete převážně keramické, porcelánové a kameninové nádobí do trouby. Pokud hledáte skvělé zapékací mísa , měli byste se podívat na nabídku značky Revol. Zaručujeme vám, že budete ohromeni tvary a barvami jejich keramiky! Legendární nádobí na pečení francouzské značky Emile Henry vyrobené z keramiky HR® (High Resistance), která zajišťuje rovnoměrné šíření tepla a umožňuje dokonalé propečení pokrmu až do samého středu. Jejich retro vzhled a krásné barvy se budou skvěle vyjímat v každé kuchyni a můžete je snadno použít k servírování pokrmů přímo z trouby na stůl a do lednice.

Nezapomeňte používat kovové náčiní, protože může poškrábat vnější vrstvu keramického nádobí!