Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm
Kód: DNGRSXL9302Související produkty
Detailní popis produktu
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným..
Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu.
Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality.
7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu.
Hlavní výhody:
- Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny
- Ze speciální edice Zuiun
- Umožňuje přesné řezy
- Špička čepele modelována podle japonského meče
- 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení
- Prášková damašková ocel (damascus steel)
- Je součástí repertoáru mnoha kuchařů
- Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella
- Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný
- Dokonalé vyvážení nože
- Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood
- Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou
- Nevhodné do myčky na nádobí
Specifikace:
- Délka rukojeti: 120 mm
- Délka čepele: 150 mm
- Celková délka: 275 mm
- Hmotnost: 77 g
- Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood
Upozornění:
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Barva: | Hnědá |
Materiál: | Damašková ocel |
Rozměr: | 15 cm |
Délka čepele: | 15 cm |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Japonský nůž |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Výrobce: | Dellinger |
Margin-category: | B |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.